Zakelijke Klanten

Bij Wijnbox.nl leveren wij voor zakelijke klanten maatwerk en relatiegeschenken. Wijnbox.nl focust zich ook op feestdagen en bijzondere gelegenheden. Denk hierbij aan Pasen, Secretaressedag en Kerst. Daarnaast hebben wij voor buitenlandse zakelijke klanten een automatische BTW verrekening in het land waar uw bedrijf gevestigd is. U voert bij ons in de winkelwagen of bij uw account uw BTW nummer in en de BTW wordt dan verlegd.

Maatwerk

Een belangrijke reden dat wij al sinds 2004 bestaan, is het maatwerk dat wij leveren. Wilt u uw medewerkers of relaties een mooi en lekker geschenk geven?, dan bent u op het juiste adres. Wij begrijpen dat iedereen unieke voorkeuren en smaken heeft, daarom bieden wij aanpassingsmogelijkheden voor onze wijn- en chocoladegeschenken. In de webshop vindt u al veel mogelijkheden, maar we stellen het ook graag naar uw wens samen. Bijvoorbeeld een gravering op het wijnkistje van uw bedrijfslogo, eigen etiket, een pakket met wijn, chocolade of kaas. Wij verzorgen het graag en dragen zorg voor de verzending.

Relatiegeschenken

U kunt kiezen uit verschillende smaken en ontwerpen voor uw geschenken. Zoals prachtige en heerlijke wijn- en Champagnepakketen, luxe theekisten met logo, wijn met uw eigen etiket of combinatiepakketten met wijn en thee. Deze geschenken zijn een geweldige manier om uw waardering te tonen aan uw klanten, werknemers of partners. Wij kunnen samen met u een pakket op maat samenstellen dat past bij uw budget en voorkeuren. 

 

 wijngeschenk

Thema's

Wij focussen ons ook op bijzondere (feest) dagen. Zo hebben wij geschenken voor Secretaressedag, Valentijnsdag, internationale Vrouwendag en nog veel meer. Deze paketten kunt u vinden onder thema's. Ook de wijngeschenken die hier staan kunnen aangepast worden naar uw budget en voorkeur.

Neem een kijkje in onze collectie en vind het perfecte wijn- en chocoladegeschenk voor u. Als u vragen of speciale verzoeken hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Telefoonnummer: 0182-761233
 E-mail: info@wijnbox.nl

Wij geven ook de mogelijkheid om uw geschenken rechtstreeks naar uw medewerkers, klanten of zakenrelaties te sturen. U levert gemakkelijk een excelsheet aan met alle bezorgadressen en wij regelen de rest voor u.