Bedrijven

Wijnbox.nl: dé partner voor bedrijven

Wijnbox.nl is sinds zijn oprichting meer dan 12 jaar geleden een gewaardeerde partner van bedrijven. Dat is niet verwonderlijk gezien ons aanbod, waarin wij maatwerk leveren. Ondernemers weten ons te vinden voor de volgende smakelijke dienstverlening:

  • Levering wijn voor recepties en bedrijfsfeesten
  • Levering wijnpakketten thuis bij jubilarissen, jarigen en relaties
  • Levering wijn als bedankje
  • Eindejaarsgeschenken
  • Giveaways
  • Maatwerk zoals wijn met eigen etiket, wijn & chocolade geschenken, enz.


Wij verzorgen de afhandeling op een manier die past bij het bedrijfsleven. Betaling geschiedt bijvoorbeeld achteraf. Dit is makkelijk aan te geven bij de bestelling in de webshop
wijn voor bedrijven
Bestellen met persoonlijk contact

Relatiegeschenken zijn eigenlijk nooit algemeen te maken. Het leveren van maatwerk is essentieel en juist daarin blinkt Wijnbox.nl uit. Bestellen in onze webshop gaat natuurlijk prima, maar een beller is sneller via 0182-761233, of stuur ons een mailtje naar info@wijnbox.nl. Op deze manier kunnen we het beste aan uw specifieke wensen voldoen. Wij nemen verder al het werk uit handen. Lever ons een adres, tekst die u wilt meezenden op een kaartje en wat u wilt bestellen. Daarna zorgen wij voor een tijdige en keurige levering. Het meesturen van een persoonlijk kaartje of brief met uw logo is geen probleem. We verzorgen het graag. 

Talloze opties voor wijngeschenken
Krijgt u ook wel eens hoofdpijn door het bijhouden van alle verjaardagen in uw bedrijf? Stuur ons een Excel lijst met daarin alle data en wij verzorgen het voortaan voor u. Even iemand snel een bedankje sturen? Het is snel geregeld. Bel naar Wijnbox.nl via 0182-761233 en de volgende dag leveren wij het bedankje af. Omdat Wijnbox.nl onderdeel is van AV Webwinkels kunnen we in samenwerking met onze zustershop Chocoladebox.nl een wijngeschenk combineren met chocolade. Ook zijn er mogelijkheden met bonbons met uw logo in mooie verpakkingen. Vraag naar de mogelijkheden!

Grote bestellingen, scherpe prijzen
Heeft u een grote bestelling, vraag ons om een offerte. Wij doen u een scherp aanbod. Wijnbox.nl is opgericht in 2004 en in al die jaren hebben we bedrijven van klein tot groot prachtige wijnpakketten, wijngeschenken en giveaways mogen leveren. Wij zijn flexibel, houden van mooie producten, kwaliteit gaat boven alles en we zorgen dat uw medewerker of relatie oprecht blij is met uw geschenk. Neem vrijblijvend contact op om mogelijkheden te bespreken.