Onze wijnen en geschenken

Assortiment wijn

champagnegeschenk

Alle producten die u vindt op onze website zijn met zorg geselecteerd. Ons wijnassortiment bestaat uit kwaliteitswijnen van over de hele wereld. Naast mooie Franse, Spaanse, Chileense, Italiaanse en Zuid-Afrikaanse wijnen, vallen wij erg op met onze Israelische en Macedonische wijnen. Topwijnen uit minder bekende wijnlanden. Dit is eigenlijk verrassend omdat de geschiedenis van de wijn begint vlakbij Macedonie en in Israel ook al duizenden jaren wijn gemaakt wordt. Maar wordt in deze landen traditie en moderne technieken gebundeld en dit zorgt voor hele mooie en vooral heerlijke wijnen.

Wij hebben een gebalanceerd assortiment in verschillende prijsklassen. Mist u toch een wijn, laat het ons weten en we zoeken graag uit, of we deze kunnen leveren.

Relatiegeschenken

Wijnbox.nl is een perfect adres voor een geschenk. Voor onze wijnen hebben wij prachtige geschenkverpakkingen en kunnen dit combineren met bijvoorbeeld kaas of chocolade. In de webwinkel vindt u al veel mogelijkheden, maar belt u ons even als u specifieke wensen heeft.  Alle producten zijn van hoge kwaliteit. Zo hebben wij de afgelopen jaren voor veel bedrijven de relatiegeschenken mogen verzorgen. Al heeft u een klein bedrijf of juist een heel groot bedrijf, wij verzorgen het graag.