Zakelijke Klanten

Bij Wijnbox.nl leveren wij voor zakelijke klanten maatwerk en relatiegeschenken. Wijnbox.nl focust zich ook op feestdagen en bijzondere gelegenheden. Denk hierbij aan Pasen, Secretaressedag en Kerst en nog veel meer. Daarnaast hebben wij voor buitenlandse zakelijke klanten een automatische BTW verrekening in het land waar uw bedrijf gevestigd is. U voert bij ons in de winkelwagen of bij uw account uw BTW nummer in en de BTW wordt dan verlegd.

Maatwerk

Een belangrijke reden dat wij al sinds 2004 bestaan, is het maatwerk dat wij leveren. Wilt u uw medewerkers of relaties een mooi en lekker geschenk geven?, dan bent u op het juiste adres. Wij begrijpen dat iedereen unieke voorkeuren en smaken heeft, daarom bieden wij aanpassingsmogelijkheden voor onze wijn- en chocoladegeschenken. In de webshop vindt u al veel mogelijkheden, maar we stellen het ook graag naar uw wens samen. Bijvoorbeeld een gravering op het wijnkistje van uw bedrijfslogo, een pakket met wijn, chocolade of kaas. Wij verzorgen het graag en dragen zorg voor de verzending.

Neem gerust contact met ons op voor uw bestelling en eventuele vragen!

Telefoonnummer: 0182-761233
 E-mail: info@wijnbox.nl

Relatiegeschenken

U kunt kiezen uit verschillende smaken en ontwerpen voor uw geschenken. Wij hebben deze wijngeschenken al voor u samengesteld, zodat u de perfecte mix heeft voor elke gelegenheid. Zoals prachtige en heerlijke wijn- en Champagnepakketten en wijngeschenken met chocolade of kaas. Deze geschenken zijn een geweldige manier om uw waardering te tonen aan uw klanten, werknemers of partners. Daarnaast bieden wij ook de optie tot het zelf samenstellen van uw wijngeschenken. Voor meer informatie ga naar het kopje Relatiegeschenken en zelf samenstellen voor bedrijven.

 

 wijngeschenk

 

Thema's

Wij focussen ons ook op bijzondere (feest) dagen. Zo hebben wij geschenken voor Secretaressedag, Valentijnsdag, internationale Vrouwendag en nog veel meer . Deze paketten kunt u vinden onder thema's. Ook de wijngeschenken die hier staan kunnen aangepast worden naar uw budget en voorkeur.

Neem een kijkje in onze collectie en vind het perfecte wijn- en chocoladegeschenk voor u. Als u vragen of speciale verzoeken hebt voor bijvoorbeeld een thema wat wij nog niet aanbieden, of wilt u een offerte aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Telefoonnummer: 0182-761233
 E-mail: info@wijnbox.nl

Wij geven ook de mogelijkheid om uw geschenken rechtstreeks naar uw medewerkers, klanten of zakenrelaties te sturen. U levert gemakkelijk een excelsheet aan met alle bezorgadressen en wij regelen de rest voor u.