Wijn bestellen bij de Wijnspecialist - Gratis bezorging vanaf 12 flessen

Wijnbox.nl is de online wijnspecialist sinds 2004. Al jaren leveren wij een mooi assortiment verrassende wijn en mooie wijngeschenken. Onze klanten zijn veel bedrijven van klein tot groot en consumenten die een mooi glas wijn waarderen. 

Bezorging

Wij rekenen geen bezorgkosten vanaf een bestelling van 12 flessen wijn. Bij een kleinere bestelling rekenen wij hiervoor € 8,50. Bestelt u voor 12.00 uur van maandag tot en met vrijdag, dan leveren wij de volgende dag (uitgezonderd maatwerk). Een kaartje mee laten sturen is gratis.

Ons assortiment bestaat uit kwaliteitswijnen uit de hele wereld. Maar we hebben een zwak voor wat onbekendere wijnlanden. Zo hebben wij een heel uitgebreid assortiment koshere Israëlische wijnen.Daarnaast heerlijke wijnen uit Macedonië. Maar natuurlijk kunt u ook terecht voor geweldige Franse, Chileense, Italiaanse en Zuid-Afrikaanse wijnen.

Maatwerk

Een belangrijke reden dat wij al sinds 2004 bestaan, is het maatwerk dat wij leveren. Wilt u uw medewerkers of relaties een mooi en lekker geschenk geven?, dan bent u op het juiste adres. In de webshop vindt u al veel mogelijkheden, maar we stellen het ook graag naar uw wens samen. Bijvoorbeeld een gravering op het wijnkistje, eigen etiket, een pakket met wijn, chocolade of kaas. Wij verzorgen het graag en dragen zorg voor de verzending.